Vrijdag 3 mei 2019 in Vitelia Winkel

Afdeling kleindier Vitelia Winkel vernieuwd

Antoinette van de Lockant is sinds een klein jaar verantwoordelijk voor o.a. de afdeling kleindier bij Vitelia Winkel in Ysselsteyn. Met veel zorg en passie heeft zij zich gestort op de vernieuwing van deze afdeling.

De afgelopen weken hebben we nieuwe stellingen geplaatst om het assortiment nog meer samen te voegen. Wanneer u nu door ons winkelgangpad loopt, ziet u allemaal vrolijke speeltjes. Niets maakt uw huisdier zo blij als samen spelen. Met deze kennis hebben wij ons assortiment speeltjes vernieuwd en verbeterd. Binnen met een heerlijke zachte knuffel of buiten met de ballenwerper of andere stevige apporteerspeeltjes.

Tip: Maak een mand waarin u deze bewaart. Dit voorkomt dat uw hond rondslingerend speelgoed als kauwobject gaat zien.

Snacks

Ook is het assortiment snacks uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke beloning voor uw trouwe viervoeter, snoeptrainers om uw hond te belonen en botten om aan de kauwbehoefte te voldoen.

Ongedierte

De dagen worden snel langer en warmer dus gaan we weer meer naar buiten. Tijd om te kijken of uw huisdier goed is beschermd tegen ongewenste gasten. Behandel uw hond en of kat regelmatig om ongedierte te voorkomen. Voor ontwormen, vlo- en tekenbestrijding kunt u perfect bij ons terecht.
Voor de vacht hebben we een uitgebreid assortiment borstels en harkjes en hebben we diverse shampoos in de schappen staan. Het assortiment ligkussens hebben we uitgebreid en dit blijven we regelmatig vernieuwen. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Kwaliteitsvoer

Voor kwaliteitsvoer bent u bij ons ook aan het juiste adres. Tijdens het schrijven van dit artikel krijgen mijn collega’s extra uitleg over diervoeding zodat we u nóg beter advies kunnen geven.
Wanneer u een product niet kunt vinden of een opmerking heeft over ons assortiment, horen we dit graag en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.
Komende tijd zullen we ons assortiment verder gaan aanpassen, zodat we klaar zijn voor onze winkel 2.0.