Vrijdag 1 januari 2021 in Vitelia

Een eeuw lang Vitelia

Coöperatie Vitelia bestaat in 2021 honderd jaar en die mijlpaal wil Vitelia gedurende dat jaar vieren met alle leden, medewerkers en overige stakeholders.

Al honderd jaar een vertrouwd gezicht voor de boer!

In november 1921 bundelden enkele boeren, gevestigd rondom Ysselsteyn, hun krachten omdat zij al snel de voordelen van samenwerken inzagen. Vitelia heeft in haar historie dat moment gemarkeerd als de oorsprong van de huidige agrarische coöperatie, met als motto “vóór en dóór de leden!”. Samenwerken zit daarbij in het DNA. In het verleden hebben een aantal fusies en samenwerkingen geleid tot het huidige sterke collectief, waar de leden van Vitelia op kunnen bouwen en vertrouwen.

Bekijk hier onze korte promo trailer 'Trots op 100 jaar...'

Het bijzondere jubileumjaar zal op verschillende momenten onder de aandacht gebracht worden. Hoogtepunt moet het grote feestweekend in juni worden, met onder andere een feestavond voor de leden. Op zaterdag openen alle Vitelia vestigingen hun deuren met een leuk actief dagprogramma voor alle bezoekers. In het voor- en najaar van 2021 worden enkele sportieve activiteiten georganiseerd. Zo kunnen liefhebbers deelnemen aan een leuke wandeltocht en aan speciaal uitgezette fietstochten. Tijdens deze activiteiten zal er uiteraard aandacht zijn voor onze mooie agrarische sector die onze regio kenmerkt. Deelnemers kunnen tijdens deze evenementen ook een donatie doen aan een nog nader te bepalen goed doel.

Voor het jubileumjaar is een speciaal beeldmerk ontwikkeld dat vanaf januari 2021 frequent in alle uitingen van Vitelia te zien is.

Vitelia hoopt u uiteraard te mogen begroeten tijdens een van haar jubileum activiteiten.