Vrijdag 12 oktober 2018 in Vitelia

Nieuwe Vitelia bedrijfsfilm ziet het daglicht

Tijdens de jaarlijkse personeelsbijeenkomst van Coöperatie Vitelia waren alle medewerkers getuigen van de première van de nieuwe Vitelia bedrijfsfilm. In de afgelopen vier maanden is er door vele collega's met de hulp van diverse klanten keihard gewerkt aan een mooie portrettering van onze agrarische coöperatie.

Onze organisatie bestaat inmiddels uit ruim 150 medewerkers die op 8 verschillende basislocaties dagelijks, met veel zorg en passie, onze klanten en leden in de diverse sectoren bedienen.
Voor buitenstaanders is het heel lastig om in één oogopslag te begrijpen waar Vitelia voor staat en wat zij zoal doet.
Als coöperatie houden we vast aan onze missie met daarbinnen duidelijke normen en waarden. Deze essentie hebben we met trots geprobeerd te vangen in een combinatie van beeld, muziek en gesproken woord. Kortom onze nieuwe corporate movie.

In een tijd dat video een steeds belangrijker medium wordt, van met name de online doelgroep, vond Vitelia dat het hoog tijd werd om dit met een krachtige film te onderstrepen.
Een film waarbij stakeholders en medewerkers zelf participeren als belangrijkste hoofdrolspelers was een belangrijk uitgangspunt.
Alleen op die manier vertellen we ons verhaal zoals het echt bedoeld is! Zo krijgen de kijkers een échte registratie te zien die recht doet aan onze filosofie en manier van werken.

Het resultaat

Een korte en krachtige corporate movie die in minder dan 2 minuten de sectoren, het gevoel maar óók de passie van onze medewerkers en klanten belicht.
Met deze film kan ieder Vitelia bedrijf en iedere medewerker op een eenduidige manier de organisatie presenteren op ieder gewenst moment en overal ter wereld.

#Wijzijnvitelia (nu ook op film dus...)