Tuinonderhoud

Een prachtige tuin moet goed onderhouden worden. Bij Vitelia Winkel Ysselsteyn kunt u terecht voor diverse producten voor het onderhoud van uw tuin.

Tuingereedschap

Wij bieden een ruim assortiment in tuingereedschap voor het werk in de tuin. Denk hierbij aan handgereedschap zoals handschepjes en snoeischaren, gesteeld gereedschap zoals bezems, harken en schoffels en electrisch gereedschap zoals heggenscharen trimmers en een gazonmaaier. 

Bodemverzorging

Ook op het gebied van bodemverzorging kunt u bij ons terecht. Bodemverzorging is van groot belang om uw gazon mooi groen te houden en te zorgen voor optimale groei en bloei in uw tuin. Wij adviseren u graag hoe u uw gazon en tuin kunt behandelen om een prachtig resultaat te krijgen.

Producten die wij hiervoor aanbieden zijn onder andere kalk, meststoffen en potgrond.

Onkruidbestrijding

Of u nu op een natuurlijke manier onkruid wilt bestrijden of met onkruidbestrijdingsmiddelen aan de slag wilt, wij kunnen u volledig adviseren wat u het beste kunt gebruiken tegen het onkruid op diverse ondergronden. Tevens hebben wij voor de professionele gebruiker diverse onkruidbestrijdingsmiddelen. Let op, deze mag u alleen kopen met een geldige spuitlicentie. 

Tuinzaden en graszaden

U kunt bij ons terecht voor diverse zaden om in uw moestuin te zaaien zodat u in het seizoen kunt genieten van uw eigen geteelde groenten! Maar ook graszaad en bloemzaden zijn bij ons te verkrijgen. 

Ons assortiment wordt compleet met gronddoek, boomnetten, bindbanden etc. 

Beregening

Voor de tuinberegening hebben wij een compleet assortiment van o.a. het merk Gardena beregeningsinstallatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de degelijke Tricoflex tuinslang met GK koppelingen en slangklemmen.
Naast bovenstaande producten en merken zijn wij leverancier van SummerRain professionele beregeningsoplossingen voor iedere tuin.

Mist u nog iets in dit rijtje? Neem gerust contact met ons op!