Winterbeurt

Bij Vitelia Winkel Horst kunt u terecht voor de winterbeurt voor al uw tuinmachines. Wij halen uw machine graag op, onderhouden deze en brengen hem weer bij u terug. Op deze manier is uw tuinmachine weer klaar voor een nieuw seizoen.

Onderhoud tijdens de winter

Na het zomerseizoen worden de tuinmachines weer opgeborgen voor de winter. Om te voorkomen dat u problemen krijgt in het volgende voorjaar is het belangrijk de machine goed te onderhouden voordat u hem een aantal maanden weg zet. Zo is het beter voor de tank om alkalische benzine zoals Aspen te gebruiken, deze kan een tijd stil staan zonder schade aan de tank te brengen. Tevens zal de machine grondig schoongemaakt moeten worden, de olie ververst moeten worden en het is fijn om in het nieuwe seizoen te starten met scherpe messen. De winterbeurt kunt u laten uitvoeren door de monteurs van Vitelia Winkel Horst. Zij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van tuinmachines. 

Opgave winterbeurt voor uw tuinmachine.

Na de zomderperiode kunt u uw tuinmachine opgeven voor een winterbeurt. De monteurs van Vitelia Winkel Horst zijn van oktober t/m maart bezig met de winterbeurten. In deze periode kunt u uw tuinmachine zonder afspraak brengen, de machine kan afgegeven worden bij de balie in de winkel. U kunt er ook voor kiezen om de machine op te laten halen, hiervoor kunt u een afspraak maken. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u hieronder een opgave formulier invullen, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. 

 

Goed en tijdig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw machine

Opgave winterbeurt